Et Soldaterliv

I løpet av et langt (kort) soldaterliv får man oppleve mang en fin stund. De fleste forsvinner i minnene men noen bruddstykker printer seg inn i netthinnen og ut på WWW nettet.

 

 

Din ekle, evneveike General, i de få minuttene du har tjenestegjort som General har du vist følgende trekk: / Du viser en slapp holdning / Du er et dårlig eksempel / Du har ikke fulgt opp din hilseplikt Derfor graderes du herved ned til menig Johansen, og takk og pris for det. Jippi. Hilsen Hærens overkomando SYD øst og like ved Alta.      
    Vår forhenværende tropssjef Fenrik Sturlason savner den alltid joviale og lojale soldat som De har vist dem å være. Han kommer til å savne deg meget men han trøster seg med at De kommer til å vise dine eksepsjonelle evner som stridsdyktig soldat ved fronten. Fenrik Sturlason håper at du vil gi tilbakemelding for hver eneste av fienden som du plukker ned. Til lykke. Troppsass.  
    Menig Johansen: Du må møte ved vaktbua til firedagers vakt m/kaffekoking og BINGO ASAP (As soon as possible). Hvis du på noen måte skulle være forhindre til oppmøte, grunnet dårlig ånde, dårlig selvtillit, eller generell god form må du straks melde fra til trops.ass. Skojon som vil behandle saken din med største diskresjon. Andre grunner vil ikke/kan ikke godtas. Før vakt må du lese igjennom gul, grønn og ikke minst Sykelig Brun vaktinsktruks. Dessuten bør du lese siste nr. av Donald Duck da VK liker å diskutere dette særdeles sofistikerte emnet.
  Cola og bildekk utgår noe så jævlig! Og derfor kan vi fra nå av kun bruke motoriserte kjøretøy uten bildekk. Solo (taperbrus nr.1) må benyttes isteden for Cola. Det ryktes at dette gikk spessielt hardt inn på Sjt. Hansemann og U.b. korp. Rassmussen da disse drikker cola og leker seg med helårsdekk i smug i tjenestetid / dette blir din oppgave å sjekke opp. Hvis ryktet ser ut til å stemme må du straks gå over til plan ALFA ALFA WHISKEY    
I dag skal vi gjennomgå PCens tre hellige regler: 1. Drikk aldri bensin eller andre farlige stoffer i nærheten av DIN PC. 2. Oppbevar passordet i venstre hjernehalvdel fløy nr.22a og ingen andre steder, ved omrokkering av passordet i hjernen må TEMPEST beskyttelse forekomme. 3. Ikke bryt regel 1, 2, eller 4, Husk at Tempesten har stor gjennomslags kraft selv ut til 3500/4000 meter og kan drepe på dette hold. 4. Glem ikke å slå på strømmen før du starter      
  Hvor blir det av gris/no/more/ Jeg vil gjerne bestille 3 Gris/no/more Lue, felt 2 Gris/no/more Trøye, idrett 1 Gris/no/more Flaske, felt Jeg har allerede satt inn penger på Deres GRIS/NO/MORE konto og unngår Derfor å betale porto og ekspedisjonsgebyr, men jeg donerer gjerne i nyre hvis det er behov for dette!    
Norske lover paragraf 99: Et frontsvin må i så måte aldri forlate sitt rede uten først a forholde seg til om hvorvidt ens ansvarsomeråde er utelatt vakttjeneste eller under andre omstendigheter forglemmer paragraf 27 Dette betyr på norsk: Vi er best!        
   

Advarsel fordi Russerne har truet med å angripe oss med ABC våpen: Nevegass, Matgass, Hulemusbakterier, Vodasxcarbongass, erestjokanbollesykgass og Jeltsinigass. Disse er meget farlig og det er av største viktighet at soldatene er på det rene om gassenes virkemåter, da det står om den stolte, lojale, sterke frontssoldats liv og lemmer. Innen Torsdag Kveld kl.21:00 skal spesial gass/styrker ha annkommet i ære og dele ut spessielt gassutyr til de som føler at de trenger sånt, andre barske jævler bruker selvfølgelig ikke disse. ekstra utstyret består av.: Matte med Donaldmerke Stav Matte med Mikke mus merke (Så kan man bytte etter hvem man liker best) Stokk Matte med Fantomet merket (Merk.:Gjelder ikke fantomet som allerede er utrustet) Pinne, matte uten merke for ikke troende, ein vannrensesett / (Bare for the real thing), brukt bildekk / Kan alltid være til nytte. De som er særdeles redd gass, kan møte opp til likvidasjon ved østre fløy. '

Overkommandøn

  Et hvert friminutt, Enhver stolt ledig stund, eller Pustepause skal brukes til skopuss. Nå er det slutt på tullet her, din liller Kristoffer Robin jævel. Dette her er noko eg ikkje finn meg i, eg vil ikkje heimat eg vil ha honung. Takk for sangen og all omtanke, men jeg trenger den ikke. Du må huske å stå opp tidligere om morgenen sånn at du får tid til å smøre matpakker til resten av oss i troppen som ikke gidder å stå opp. Du bør (må) også sette av tid til å ta fellesvask. Ned i ferdigstilling. Hilsen Dick.    
    Agurknytt Det ryktes at Gro matte gå bak kulissene da oppstyret rundt henne til tider ble for hett. Nå styrer hun bare Jagland som en marionett og det er han som tar støyten. Kåre Willoch / overkjørt av barnevogn Dette er for øverig ikke noen nyhet, da dette har skjedd 23 ganger før.  
      Siden du er ute etter å kalle meg Dicky og ikke Rasstapp/ Så har du blitt så heldig at du har fått plass ved mitt kveldskurs for personer med lese og skrivevansker. Du kommer inn i kategorien for personer med særdeles psykiske problemer og schizioide mot-vrangforestillinger. oppmøte er obligatorisk, det finnes ingen unnskyldning.
  Den store krig har begynt. Det forventes at alle stolte soldater møter. Vår tropp klargjor kongens utstyr som de er så heldige å få låne. Torsdag kl 6:00 skal alle møte opp i full utrustning. GRU HJELM VERNEMASKE KOMPASS Pakket sekk med følgende: Håndkle (3 stk) Skopussesaker Våpeno1je Idretsbukse, kort Helsetroye Det er bekreftet at fienden er Svenske Jukselappor (Samer fra Sverige)    
Seiersermoni etter å ha beskyttet Sneglemoen på en magnifik måte. Kongen selv, med hjelp av Trops.ass Skojon stod for meda1jeutdeling av typen: 4 stk / Feltsvinkorset 2 stk / adamsepleordenen 9 stk / Billebarkemerket Tapene ved krigssimuleringen var minimale. En Sjt. Frosken mistet sine vinkler, tre menige fikk primusskader og 1 døde av mangel på forståelse av sin egen milt. GRATULERER HELTER AV NORGE      
    Instruks gjeldene viktig våpenpuss: Syng ikke Ole Brum sanger når du pusser våpen. Tenk ikke på Ole Brum når du pusser våpen.. Syng gjerne "Deilig er den himmel blå" når du pusser våpen. Våpnet skal pusses i begge ender. Dusj ikke med våpenet. Det er AGn som er dama di. Alle gode 7.er regler handler om å stjele (jmf.:De ti bud.) Enhver fusk av våpenpuss medfører streng straff.  
      Spessialtilbud fra tannlegen til alle soldater og befal. 1 - Ekstra amalgan I fyllingene 2 / En ekstra rotfylling pr. pers 3 / Uttrekk av fire tenner 4 / Smøring av tenner med våpenolje Enhver tannlegebehandling foregår bak lukkede dører og all data om dine tannsteinbefengte dritt-tenner er sensetive opplysninger som ikke under noen omstendigheter vil slippe ut. Husk: Tannlegen liker å se DEG lide.
Oppgradering. Ved en feil utført av en heller udugelig slask har de menig Johansen blitt de-gradert fra General til menig, dette var selvfølgelig feil. Da jeg ble informert om dette løp jeg straks til Jagland og sa "Hva f*** er det du driver på med/" Jagland drev som vanlig og lekte seg med kaffekoppen sin og visste egentlig ikke hvor eller hvorfor han var der han var. Dette overasktet meg ikke noe særlig, men da jeg truet ham med å offentliggjøre hans skyhøye bestikkelser til Gro, ble det fart på gutten. Du er herved innsatt som General ved min side. Jeg har også fått beskjed om hvilken fantastisk jobb du gjorde med de russiske spionene, og at en viss Menig Skabb gjorde dette bra. Han bør straks bli utnevnt til Generalmajor. Hilsen Kåre    
    Jeg beklager atter de forfærdelige omstendighetene rundt din ned/ og oppgradering i går. Jeg håper du har fått roet deg i rollen som general igjen. Vel nok om det. Det viser seg at Sneglemoen er infiltrert av kommunister og jeg trenger hjelp til å finne en gruppe på høyst lojale folk som Norge kan sette sin lit til i denne saken. Kommunistene må identifiseres, avgrenses og elimineres så raskt som mulig. Det er bedre at vi får et lik for mye en ett for lite For si det som det er (uoffisielt): den denne saken er av største viktighet da vi begge vet om det hemmelige våpen som vi har under konstruksjon ved Sneglemoen og det er av største viktighet at kommunistjævlene ikke har peiling om det på noen måte. Jeg har selv tenkt å ta meg en tur en av de nærmeste dagene. Håper du gjør i stand et skikkelig måltid og en god dram whisky eller fire. Jeg skal også hilse fra Jagland, som sitter på kontoret sitt og imiterer en fisk i skrivende stund, alfa alfa finale. Echo Bravo Charlie Out. Slibrig hilsen Kåre